Wie ik ben

Mijn naam is Esther Angela Mulders. In mijn dagelijkse werk als advocaat in Rotterdam begeleid ik mensen met conflicten van veelal financiële aard. Ik sta onder meer fotografen en kunstenaars bij als hun werk door anderen zonder toestemming wordt gebruikt zodat zij kunnen overleven en zich weer kunnen richten op hun creativiteit. Het is werk wat ik graag doe, maar wat slechts één aspect van het menselijk leven belicht, namelijk financieel overleven. Natuurlijk is dit van groot belang, maar van misschien nog wel meer belang in het menselijk bestaan is geestelijk en lichamelijk overleven. Mensen daarin bijstaan vanuit een spirituele en filosofische invalshoek en vanuit hun eigen kracht en mogelijkheden, is daarom ook belangrijk voor mij en doe ik naast mijn advocatenwerk. Ik ben, naast 20 jaar advocaat, opgeleid mediator en opgeleid life coach.

Mijn achtergrond met een nuchtere Nederlandse moeder en een vader die sjamaan is met indiaanse roots, heeft mij geleerd het leven zowel spiritueel als rationeel in te richten. Mijn ervaring is dat dit de basis is voor een geestelijk en lichamelijk gezond leven dat in balans is. In mijn persoonlijk maar ook in mijn zakelijk leven kom ik veel mensen tegen die niet in balans zijn, ongelukkig. Mensen die ik het gun om vanuit hun eigen kracht en mogelijkheden weer in balans te komen, waardoor zij weer in staat zijn een gelukkig leven te leiden. Aangezien ik zelf een echte Indigo/Lichtwerker ben, richt ik mij bij het life coachen in het bijzonder op Indigo’s en Lichtwerkers en de specifieke problematiek die dit met zich meebrengt. Deze mensen zijn de voorhoede van de noodzakelijke bewustzijns-verandering. Als het met hen goed gaat, gaat het met de wereld ook de goede kant op!

Als je een afspraak met mij wilt inplannen, dan kan dit op dinsdag en donderdag in Rotterdam en op andere dagen voor een Skype/mail/telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kun je mailen naar lifecoach@esthermulders.com of onderstaand
contactformulier invullen.

Contact